De expert in gekoeld transport

Kimgro Internationaal Sneltransport is dé specialist in gekoeld transport. We zorgen ervoor dat uw producten precies op de juiste temperatuur op locatie aankomen en vervoeren uw goederen in de juiste condities. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van gekoeld transport? Neem contact op via de button of lees er hieronder meer over.

Neem contact met ons op

Gekoeld transport

Als koerier weten we hoe belangrijk is om de juiste condities van producten te waarborgen. Eén graadje meer of minder kan veel verschil maken. Om de juiste condities te garanderen, voeren wij tijdens het transport constant metingen uit. De temperatuur wordt de hele rit geregistreerd. Dit gebeurt door middel van dataloggers. Op het einde van de rit worden de gegevens uitgedraaid en kunt u deze (indien gewenst) opvragen. Zo weten we precies op welke temperatuur we uw producten vervoeren en bent u ervan verzekerd dat het op de juiste manier gebeurt. Kwaliteit staat bij Kimgro Sneltransport immers voorop. Tevens werken wij volgens de richtlijnen van de BRC-hygiënecode. Dit betekent dat wij uw producten volgens de hoogste kwaliteitseisen voor voedselveiligheid en hygiëne vervoeren.


Hoe gaan we te werk?

Bij Kimgro Sneltransport zijn uw gekoelde goederen in goede handen. We verzorgen het gekoeld transport met de grootste zorg. Op welk moment dan ook. We zijn 24 uur per dag bereikbaar, 365 dagen per jaar en rijden door heel Europa. Heeft u een spoed levering? Wij nemen de uitdaging graag aan! Doordat ons bedrijf relatief klein is kunnen we snel schakelen en zijn de lijntjes kort. U weet dus meteen waar u aan toe bent en wat er mogelijk is. Wat kunt u nog meer van ons verwachten?

  • Flexibiliteit en snelheid
  • Korte lijnen en 24/7 bereikbaarheid
  • Afspraak = afspraak: we doen wat we beloven
  • Een scherpe prijs-/kwaliteitverhouding
  • Uw levering volgen via een tracking-systeem
  • Nét die stap extra

Mogelijkheden voor gekoeld transport

Bij Kimgro Sneltransport denken we met u mee. We bekijken alle mogelijkheden en zetten net die stap extra. In plaats van kijken naar wat er niet kan, gaan we op zoek naar wat er wél kan. Zien we in eerste instantie geen mogelijkheden? Dan denken we met u mee richting een oplossing die u toch vooruit helpt.

Wij helpen u graag verder

Kimgro Sneltransport is gevestigd in het Brabantse Loon op Zand, vlakbij De Loonse en Drunense duinen. Dit betekent niet dat we gekoeld transport alleen binnen deze regio verzorgen. Integendeel! Onze chauffeurs rijden door heel Europa. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij vertellen u er graag meer over. Neem vrijblijvend contact met ons op via kimgro@kimgro.nl of 06-20422680.