Internationaal en nationaal vriestransport

Kimgro Internationaal Sneltransport is hét koeriersbedrijf voor al uw diepvriesproducten. We beschikken over de juiste tools om uw producten exact op de juiste temperatuur te houden. Zo weet u zeker dat uw verzending op de gewenste manier op locatie aankomt. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden voor vriestransport? Via de onderstaande button neemt u direct contact op. Of lees hieronder meer over onze diensten.

Neem contact met ons op

Vriestransport

Bij Kimgro Sneltransport kunt u terecht voor vriestransport. We weten hoe belangrijk het is om producten op de juiste temperatuur bij de afnemer te bezorgen. Eén graadje meer of minder kan veel verschil maken. Daarom voeren we tijdens het transport constant metingen uit. De temperatuur wordt de hele rit geregistreerd. Dit gebeurt door middel van dataloggers. Op het einde van de rit worden de gegevens uitgedraaid en kunt u deze (indien gewenst) opvragen. Zo weten we exact op welke temperatuur we uw producten vervoeren en weet u zeker dat ze op de juiste manier bij uw afnemer aankomen.


Vriestransport met de grootste zorg

Uw diepgevroren producten zijn bij Kimgro Sneltransport in goede handen. Kwaliteit staat bij ons voorop en we verzorgen het diepvriestransport met de grootste zorg. Op elke dag van de week, op het moment dat u het graag wilt. En wist u dat we volgens de richtlijnen van BRC werken? Dit wil zeggen dat wij uw producten vervoeren volgens de hoogste kwaliteitseisen voor hygiëne en voedselveiligheid.

Hoe werkt vriestransport bij Kimgro Sneltransport?

Bij Kimgro Sneltransport zijn de lijntjes kort. We schakelen snel. Wilt u een afspraak maken voor vriestransport? Dan is deze snel gemaakt. U kunt ons namelijk 24/7 bereiken, 365 dagen per jaar. Zo weet u altijd snel waar u aan toe bent en wat er mogelijk is.

Wat kunt u nog meer van ons verwachten?

  • Korte lijnen en 24/7 bereikbaarheid
  • Afspraak = afspraak: we doen wat we beloven
  • Flexibiliteit en snelheid
  • Uw levering volgen via een tracking-systeem
  • Een scherpe prijs-/kwaliteitverhouding
  • Nét die stap extra

Custom-made oplossingen

Bij Kimgro Sneltransport zetten we graag een stapje extra voor u. Dit zit niet alleen in onze persoonlijke werkwijze, maar ook in de manier waarop wij met u meedenken. Heeft u een logistieke uitdaging met vriestransport? Dan gaan wij op zoek naar een oplossing. In plaats van kijken naar wat er niet kan, onderzoeken we hoe het wél kan.

Wij zijn graag uw partner

Ons bedrijf is gevestigd in Loon op Zand. Een Brabants dorp vlakbij De Loonse en Drunense Duinen. Vanuit daar rijden onze chauffeurs door heel Europa. Dat verzorgen we graag voor u! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor vriestransport. We zijn bereikbaar via kimgro@kimgro.nl of telefonisch op 06-20422680.