De specialist in verwarmd transport

Kimgro Internationaal Sneltransport is dé partner voor verwarmd transport. We vervoeren uw producten exact op de juiste temperatuur naar het afleveradres en verzorgen het transport met grote zorg. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor verwarmd transport? Op deze pagina leest u er meer over. Liever direct contact? Neem contact op via de onderstaande button.

Neem contact met ons op

Verwarmd transport

Bij Kimgro Sneltransport zijn we gespecialiseerd in verwarmd transport. Met deze transportwijze zorgen wij ervoor dat uw producten warm op de plek van bestemming aankomen. De exacte temperatuur bepalen we uiteraard in overleg met u. Er is namelijk niet één temperatuur mogelijk. U bepaalt zelf op welke temperatuur wij uw producten vervoeren.

Verwarmd op de juiste temperatuur

Bij Kimgro Sneltransport begrijpen we dat de temperatuur van bepaalde producten nauw komt. Levert u warme producten die u op de juiste temperatuur bij uw afnemer wilt afleveren? Dan wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat dit ook daadwerkelijk gebeurt. Bij Kimgro Sneltransport bent u hiervan verzekerd. Wij voeren tijdens het transport constant metingen uit om de juiste condities te garanderen. De temperatuur wordt de hele rit geregistreerd. Dit gebeurt door middel van dataloggers. Op het einde van de rit worden de gegevens uitgedraaid en kunt u deze (indien gewenst) opvragen. Zo weten we precies op welke temperatuur we uw producten vervoeren en weet u zeker dat het naar wens gebeurt. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij Kimgro Sneltransport immers voorop. Zo werken wij volgens de richtlijnen van de BRC-hygiënecode. Dit betekent dat wij uw producten volgens de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van voedselveiligheid en hygiëne vervoeren.

Onze werkwijze voor verwarmd transport

Onze mensen snappen hoe belangrijk het is om uw goederen in de juiste condities aan de afnemer te leveren. Daarom verzorgen we uw verwarmde transport met de grootste zorg. Ons bedrijf is relatief klein, waardoor we snel kunnen schakelen. Hierdoor is een afspraak snel gemaakt en zijn we flexibel. We zijn 24/7 bereikbaar, 365 dagen per jaar. Heeft u verwarmde producten die u naar het buitenland wilt vervoeren? Ook dat verzorgen wij voor u. Onze bedrijf is gevestigd in het Brabantse Loon op Zand, maar onze chauffeurs rijden door heel Europa.

Wat u zoal van ons kunt verwachten:

  • Afspraak = afspraak: we doen wat we beloven
  • Korte lijnen en 24/7 bereikbaarheid
  • Flexibiliteit en snelheid
  • Een scherpe prijs-/kwaliteitverhouding
  • Uw levering volgen via een tracking-systeem
  • Nét die stap extra

Wij staan voor u klaar

Bij Kimgro Sneltransport zetten we net die stap extra voor u. In plaats van te kijken naar wat er niet kan, bekijken we hoe het wél kan. Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen met verwarmd transport? Neem gerust eens contact met ons op. Tijdens een vrijblijvend gesprek vertellen we u alles over de mogelijkheden. We zijn bereikbaar via kimgro@kimgro.nl of 06-20422680.