.

"Bij toeval zijn wij als Bresc, knoflook- en kruidenspecialist, in contact gekomen met Kimgro. Na een aantal losse zendingen gedaan te hebben via hen, is de samenwerking steeds intensiever geworden en dit bevalt erg goed. Zo goed zelfs dat wij op dit moment zelfs dagelijks gebruik maken van hun chauffeursdiensten.

De goede service, klantgerichtheid en eerlijke prijzen, zijn voor ons positieve handelsmerken van Kimgro. Daarnaast kunnen wij hun proactieve houding en het meedenken met ons en met onze klanten enorm waarderen. Hierdoor, en de soepele en informele manier van communiceren, maken dat wij hopen nog lang gebruik te kunnen blijven maken van de diensten van Kimgro.”

- Bresc B.V. -

"Kimgro is al jaren onze vaste (pakket)vervoerder zowel binnen als buitenland, wij zijn meer dan tevreden over hun flexibiliteit, klantvriendelijkheid en bovenal het nakomen wat men afspreekt en over de tarieven hoor je ons al helemaal niet klagen!

We zullen Kimgro dan ook altijd aanraden mocht men op zoek zijn naar een goede, betrouwbare,flexibele, punctuele en concurrerende vervoerder!"

- Belt Wear Europe -


"We kennen Kimgro al een behoorlijke tijd als een betrouwbare partner. Kimgro is een flexibele organisatie die meedenkt. Last minute spoedklussen, geen probleem. Altijd tijd en ruimte om te helpen. Fijne medewerkers. No nonse!"

- ICS dry ice -


"Bakery Stars BV werkt al een aantal jaren samen met Kimgro int. snel transport. Eigenaar Peter In 't Groen, doet wat hij beloofd en denkt met je mee. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Kimgro en je kunt Kimgro met een gerust hart naar de klant sturen.

Kimgro checkt de bestellingen en ontzorgt. Transport volgens planning of wanneer er iets geregeld moet worden op het laatste moment, alles is mogelijk!

Wij kunnen Kimgro int. transport ook van harte aanbevelen als betrouwbare partner in de logistiek"

- Bakery Stars BV -

.

"We doen al een aantal jaren met volle tevredenheid zaken met Kimgro. We hebben altijd prettig contact met Peter en Corry. Zowel per mail als per telefoon zijn zij altijd vriendelijk en goedgehumeurd. Kimgro denkt in oplossingen en niet in problemen. Het komt zelden voor dat Kimgro een transportorder van ons niet kan uitvoeren. Graag werken wij op deze manier nog lang samen met Kimgro."

- Jawimex Logiqs -


"De contacten verlopen altijd prima en de transporten worden steeds correct in overleg en volgens afspraak verzorgt. Daarbij wordt ook altijd rekening gehouden met specifieke wensen zoals b.v. aflevering op bepaalde tijden etc. (Ook in de avonduren en b.v. melding zodra de goederen bij onze klanten zijn afgeleverd!)"

- VanDoClean -


"Kimgro is bij onze organisatie begonnen voor koerierswerkzaamheden. Inmiddels zijn de werkzaamheden uitgebreid en maken we ook gebruik van de firma Kimgro voor vrachtwagen vervoer, buitenlandvervoer en flexibel inzetten van chauffeurs op onze wagens.

Dit alles is mogelijk daar we dhr. In 't Groen en zijn firma hebben leren waarderen als een solide en punctuele vervoerder met de vereiste flexibiliteit."

- GLS Netherlands -