"Bij toeval zijn wij als Bresc, knoflook- en kruidenspecialist, in contact gekomen met Kimgro. Na een aantal losse zendingen gedaan te hebben via hen, is de samenwerking steeds intensiever geworden en dit bevalt erg goed. Zo goed zelfs dat wij op dit moment zelfs dagelijks gebruik maken van hun chauffeursdiensten. De goede service, klantgerichtheid en eerlijke prijzen, zijn voor ons positieve handelsmerken van Kimgro. Daarnaast kunnen wij hun proactieve houding en het meedenken met ons en met onze klanten enorm waarderen. Hierdoor, en de soepele en informele manier van communiceren, maken dat wij hopen nog lang gebruik te kunnen blijven maken van de diensten van Kimgro.”

Ariën Versteeg – BRESC SLEEUWIJK

"Kimgro is al jaren onze vaste (pakket)vervoerder zowel binnen als buitenland, wij zijn meer dan tevreden over hun flexibiliteit, klantvriendelijkheid en bovenal het nakomen wat men afspreekt en over de tarieven hoor je ons al helemaal niet klagen!

We zullen Kimgro dan ook altijd aanraden mocht men op zoek zijn naar een goede, betrouwbare,flexibele, punctuele en concurrerende vervoerder!"